maanantai 7. huhtikuuta 2014

Housuja

Pengoin komerosta esille kasan gollege kankaita... "poikien väreihin" sopivat palat silitin ja tarkoitus oli tehdä gollareita 3,5 v pojalle, joka on leikkiessään saanut liki kaikki housun polvet puhki. Sainkin urakan alkuun mutta saumuri alkoi pätkiä lankoja kun piti resorit huristaa kiinni. Sillä hetkellä ei ollut aikaa ruveta lepytteleen herkkähipiäistä saumuria, vaan kaivoin luotettavan perus omppiksen esiin ja sain pöksyt valmiiksi....
5 housut on nyt käytössä, 2 oranssinruskeat odottaa valmistumistaan.

 Ei ihan beige gollege piisannu, etu puolelle ruskiaa. Piristeenä pirtsakan vihreää resoria ( sain siskoltani ), joka just riitti lahkeisiin. 
 Vaatteista talteen otetut merkit somisteena...

Kuvasta puuttuu housut, jotka oli kuvattaessa käytössä. Tuollaista sinistä, toisena värinä oranssi. Oli sekin pala niin pieni, että pituus loppui kesken. Tarkoitus olikin saada kotihousuja, niihin voi hyvin käyttää jämäpalat komeron pohjalta. Kun ne kuluu puhki hyvinkin nopeaan.... 1 kommentti:

  1. Tuolla ylä kuvan mallilla saa entisetkin housut siistiksi. Eli avaa sivusaumat, leikkaa polven kohdalta huonon palan pois ja laittaa uutta tilalle. Itse korjasin pojalle monet housut sillä tavalla kun kulutus oli suurinta. Mutta kivasti olet paloista tehnyt housuja.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!