sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Kangaskasseja

Yritin taas laihduttaa kangasvarastoa. Kah, kevenihän se, mutta kun kierrätyksestä löytyi ( muka) ihania kankaita ja oli (muka) ihan pakko ostaa. Ja höpön höpön.... oishan entisiäkin ollu! Mutta onpahan mulla alkuun kankaita kun kipinä iskee ja roihuaa sellasella vimmalla että on pakko päästä ompeleen.

Niin, mä leikkelin verhoja, joita on saatu ja ostettukin, kierrätyksestä... On mukana ihan uusiakin  kankaita. tein kasseista niin isoja, kuin matskut antoi myöten... Ja eipähän tule konkurssia, jos joku meniskin päin hongikkoa... :)

 Tämä kassi on uudesta kankaasta tehty. Alekopan tilkkupala. Pitsiä laitoin, ettei olisi liian tumma....

 Tämä ruutukangas on ollu verho ennen. Pari läiskää on, mutta ei ne haittaa. Pitsin lopun, jota jäi tuosta tummasta kassista, lisäsin tähän. Ompa sekin pätkä pois laatikosta...

 Tässä 2 paneeliverhoista tehtyä kassia. Oli muuten käänteet ommeltu niin vinoon, että ei niitä verhoja ois itte kehannu ikkunaan ripustaa ennen kuin ois ommellu uudet käänteet. Olivat kyllä ns. valmisverhot.

 Tämä ( vissiinkin aito retro) verhokappa löytyi kierrätyksestä. Kenenkähän akkunaa muinoin koristanut :D? Materiaalikin oli taatusti jotain tekokuitua... Laitoin valkoisesta puuvilla verhosta vuoren, että olisi hieman jämäkämpi. Kassiin kun jäi pakostakin kuluneita kohtia. Hauska, vaikka ei yhtään "miun maun mukanen" olekaan...


Tässä taitaa olla näytepala Vallilan kangasta. Nippa nappa kahteen kassiin riitti, kun "kahvat" otin vanhasta verhosta, joka oli vahvuudeltaan samaa luokkaa.

2 kommenttia:

  1. Kaksi viimeistä kangasta voi ja taitaa olla minun vanhoja, hienot kassit oot niistä tehny :)! Retro on ollu joku mun äitin asuntovaunun vanha verho. Mullaki on siitä kassi :)

    VastaaPoista
  2. joo, kyllä vallilan kangas on sinun antama. Olet kai vieny kierrätykseen tuon retro verhonkin? Blogissasi oli samaa kangasta kuvattuna.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!